Skip to Content

Linkajánlási lehetőség regisztráció és belépés után nyílik meg!

E-vitamin tartalmú ételek hatásai

Mire való az E-vitamin? Az E-vitamin hatása csökkenti a szívbetegségek esélyét, óvja a bőrt az ártalmas UV-sugarakkal szemben, serkenti az agyműködést és csökkenti az idegrendszeri problémák kialakulásának kockázatát. Zsírban oldódó vitaminként a szervezet el tudja raktározni, felszívódását a C-vitamin és a szelén is támogatja. Jelentős antioxidáns hatásával az összes sejtünket védi a károsodástól, emiatt nem csak betegségek, de az öregedés késleltetésére is hatalmas hasznát vehetjük. Az E-vitamin tartalmú élelmiszerek hatásai jelentősek a nők számára, képesek meggátolni a spontán vetélést, csökkentik a változókori hőhullámokat és csökkentk a PMS tüneteit.

style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-8382789222336479"
data-ad-slot="9058531679"
data-ad-format="auto">

Copyrightlink |