Skip to Content

Linkajánlási lehetőség regisztráció és belépés után nyílik meg!

Horgásszon a Csallóközben!

webmester képe

A Csallóköz (szlovákul Žitný ostrov) a Dunától északra, Szlovákia délnyugati részén terül el, a Duna és a Kis-Duna, illetve Vág-Duna között. Pozsonytól Komáromig húzódik. A Kisalföld részét képezi. Legnépesebb települése Komárom.
A Csallóköz Európa legnagyobb szárazföldi szigete. A folyók övezte síkság Szlovákia legtermékenyebb területei közé tartozik. Itt található Szlovákia legnagyobb föld alatti vízkészlete, a Duna föld alatti hordalékaiban. A terület termálvizeinek ásványianyag-tartalma igen kedvező.

A Vág - Duna eredményes horgászatához elengedhetetlen az itteni vizeket ismerő horgászvezető. Vendégeinket Nagy Sándor keze alatt bevezetjük a Vág - Duna rejtett titkaiba. Sándor a vizek megszállottja. Születése óta járja, fürkészi a vizek és halaik járását. Vezetése alatt a kevésbé tapasztalt folyami horgászok is kitűnő fogásokkal büszkélkedhetnek. Hasznos tanácsait érdemes megfogadni. Otthon van a ragadozók és a békés halak horgászatában is. Nagyszerű ismerője a kuttyogatás művészetének. Több kapitális fogással büszkélkedhet. Túlzás nélkül állíthatjuk: ritkán tér haza száraz szákkal. Mint házigazda minden vendégnek segít abban, hogy igazi horgász élményekben legyen része.

Turnusaink szombattól szombatig (7nap, 6 éjszaka) tartanak. A turnusok alatt horgászengedélyt, csónakhasználatot és napi 2 óra horgászvezetést biztosítunk.
Napi 2 db nemes hal és 7 kg egyéb hal a horgászt illeti.
Horgásztanyánk Komarnoban helyezkedik el 3 km-re a civilizációtól, 20 m-re a Vág folyótól. Vendégeink számára összkomfortosan kialakított faház áll rendelkezésre, 2 szobával, komplett felszerelt konyhával, zuhanyzóval kialakítva, egyszerre 6 vendég fogadására alkalmas. A szociális helység közvetlen az alsó szinten található. A házhoz tartozik még egy 24 m2-es terasz is, ahol a kemény horgászat után megpihenhet teázás vagy ebédelés közben, tökéletes rálátással a vízre.
20 m-re a háztól egy 6x3,5 m-es úszóstég található, ahol pihenésképpen nagyon jókat lehet horgászni. 5,5 m-es jól felszerelt csónakok várják az ide látogató horgászokat, pihenni vágyókat. A csónakjaink 5-25 Le-s motorokkal vannak felszerelve.

Alapár 230 €/fő. Teljes ellátást is tudunk nyújtani, ez napi egyszeri meleg étel + reggeli, vacsora, korlátlan ásványvíz és kávé fogyasztás, mindössze 300 €-ért.

Érdemes megnézni a csallóközi horgászat honlapját!


beágyazott videó: 
Videó megtekintése

style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-8382789222336479"
data-ad-slot="9058531679"
data-ad-format="auto">

Copyrightlink |