Skip to Content

Linkajánlási lehetőség regisztráció és belépés után nyílik meg!

Servitius Transport költöztetés, bútorszállítás

Költöztetés Budapesten és vidéken a Servitiusszal. Egyedi, percdíjas fuvarozást és rakodást kínálunk a lehető legmagasabb színvonalon. Profi szakembereink rutinosan kezelnek minden helyzetet. Emeleti költöztetés? SOS költöztetés? Nem gond! Megvan a szaktudásunk, eszközeink és akaratunk. Nálunk valóban az ügyfél az első, amit mi sem bizonyít jobban, mint költöztetés után kapott köszönőlevelek sokasága (lásd weboldalunkon).
Tehertaxi, bútorszállítás, lakás- vagy irodaköltöztetés Budapesten és vidéken is rendelhető. A lomtalanítás sem lesz gond, ha minket hív. Hivatalos lerakóhelyre vagy rászoruló családokhoz szállítjuk felesleges bútorait. Ha nem szeretne megválni tőlük, lehetőséget biztosítunk raktározásra is.
Szolgáltatásaink teljeskörűsége, megbízhatóságunk és rutinunk mellett szólnak még áraink is. Budapesten csak a munkadíjat számoljuk fel, kiállási és egyéb költség nincs. Vidékre ugyan van kilométerdíjunk (150Ft), ám azt a tényleges, fix távolságra terheljük, nem az út idejére. Ezzel megelőzhető az indokolatlanul magas kiállási díj, az idővel való trükközés, amit oly sokan alkalmaznak.
Látogasson el honlapunkra és kérjen ingyen visszahívást!

beágyazott videó: 
Videó megtekintése

style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-8382789222336479"
data-ad-slot="9058531679"
data-ad-format="auto">

Copyrightlink |