Skip to Content

Linkajánlási lehetőség regisztráció és belépés után nyílik meg!

sport

M4 sport és egyéb sport műsorok

M4 sport és egyéb sport műsorok megtekinthetőek a musor.tv weboldalon, ott van például a di

borcsokattila képe

Zsírégető edzésprogram - DVD

Zsírégetés Javítsa az anyagcseréjét és égesse el a zsírt, ennek a szórakoztató, minden edzettségi szint számára megfelelő gyakorlatsornak a segítségével!

webmester képe

Horgásszon a Csallóközben!

A Csallóköz (szlovákul Žitný ostrov) a Dunától északra, Szlovákia délnyugati részén terül el, a Duna és a Kis-Duna, illetve Vág-Duna között. Pozsonytól Komáromig húzódik. A Kisalföld részét képezi. Legnépesebb települése Komárom.
A Csallóköz Európa legnagyobb szárazföldi szigete. A folyók övezte síkság Szlovákia legtermékenyebb területei közé tartozik. Itt található Szlovákia legnagyobb föld alatti vízkészlete, a Duna föld alatti hordalékaiban. A terület termálvizeinek ásványianyag-tartalma igen kedvező.

A Vág - Duna eredményes horgászatához elengedhetetlen az itteni vizeket ismerő horgászvezető. Vendégeinket Nagy Sándor keze alatt bevezetjük a Vág - Duna rejtett titkaiba. Sándor a vizek megszállottja. Születése óta járja, fürkészi a vizek és halaik járását. Vezetése alatt a kevésbé tapasztalt folyami horgászok is kitűnő fogásokkal büszkélkedhetnek. Hasznos tanácsait érdemes megfogadni. Otthon van a ragadozók és a békés halak horgászatában is. Nagyszerű ismerője a kuttyogatás művészetének. Több kapitális fogással büszkélkedhet. Túlzás nélkül állíthatjuk: ritkán tér haza száraz szákkal. Mint házigazda minden vendégnek segít abban, hogy igazi horgász élményekben legyen része.

beágyazott videó: 
Videó megtekintése
webmester képe

Horgászati lehetőség Szeged belterületén - a kis Vértó

Szegeden a jó fekvésű, de korábban elhanyagolt záportározót, a Vértót felújotta, és horgászati célra hasznosítja a helyi Vízmű. Kikotorták a tavat, szellőztető berendezéseket telepítettek, ettől a vízminőség ugrásszerűen javult.

webmester képe

Lovrencsics jó horgász, tehát rossz ember nem lehet

Gera Zoli szerint Lovrencsics jó horgász, tehát rossz ember nem lehet...

beágyazott videó: 
Videó megtekintése
Tartalom átvétel

style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-8382789222336479"
data-ad-slot="9058531679"
data-ad-format="auto">

Copyright